Henrik Arnstad @ webbsidor.com

Personlig blogg för journalisten och författaren Henrik Arnstad

En fläskkarré med plommon

Å förekommen anledning publicerar jag detta: Ner vi Valand så tar jag en spårvagn och vid Masthugget kliver jag åååv Sen går jag till kvarteret där du bodde och minns en tid av kärlek, utan krååååv En fläskkarré med plommon va allt jag ville hååå i köket ditt, i Majorna, Mariiiiii En fläskkarré med plommon […]

Ink Spots i nya Fallout-spelet

The Ink Spots — four home-cooking boys from up Harlem way — är med som soundtrack i nya Fallout, upptäckte jag idag när jag laddade hem videor från denna kommande blockbuster-titel. Hurra!

Spike Jones and his Wacky Wackateers

Bort allt vad oro gör — allt är ju sot och aska. Idag firar vi att Spike Jones har existerat. Clink, clink, another drink!

Gud och Madness — bara idag

Idag har Gud bestämt att alla människor ska lyssna på Madness. And who am I to blow against the wind?

De 100 största rockögonblicken på Youtube

Dagens Nyheters Fredrik Strage har dragit vinstlotten i jobblotteriet — han surfar runt på Youtube på betald arbetstid och sammanställer “De 100 största rockögonblicken på Youtube”. Klart värt att följa! Bland annat länkar han till en konsert, då PJ Harvey och Björk gör cover på Rolling Stones Satisfaction. Därmed kan jag osökt komma till att […]

New Krokodillos Muy Internacionales

Ett av mina absoluta favoritband — dixiepajsarna New Krokodillos Muy Internacionales — har kommit med en ny CD: A Few Monedas. Lyssna och köp på deras webbplats krokodillos.com. Köp dessutom deras lysande förra skiva MikhaâÄ™s Room. Eller besök deras Myspace-sida.

Hjärta från Jönköping

Via Jönköpingpostens stjärnreporter Nina upptäckte jag detta. Obs — ingen ironi. Bara hjärta.

Sideshow Bob sjunger HMS Pinafore

Simpsons är bioaktuella — så här höjdpunkten i min favoritkaraktärs repertoar.

Bonus-Alexei — om Israels ockupation

Upptäckte att den judiske Alexei Sayles även har en hel del klokt att säga om Israels ockupation av Västbanken och Gaza.

‘Ullo John! Gotta New Motor?

Eftersom min käre vän John Cederblad är i Sverige på visit från Frankrike, lägger jag upp en video med en av våra gemensamma idoler, den oöverträffade Alexei Sayle. Alexei gjorde sitt genombrott i The Young Ones på 1980-talet.

keep looking »