Loppan ett år idag

Hipp hipp hurra för Lo! Och även för mitt älskade grannland Finland, som fyller 90 år samma dag!

One Comment

 1. Anneli Lendrup

  Grattis till lilla Loppan!
  Vad roligt att få se er!!!
  Var inne och gogglade om finska självständighetsdagen och kom in på inbördeskriget…ja, fast jag är finländare har vi aldrig firat någon sådanhär dag, och det beror väl på de rödas nederlag och framförallt deras enorma lidande…pappa var ju röding…Firade gjorde de vita antar jag…men min brist på historisk kunskap är förvånande. Allt jag har med mig är känslan av nederlag, sorg,fattigdom,och stor smärta…..för mig, en typisk finsk (historisk!) känsla.

  Men, numera finns ju anledning att fira! Lo fyller år!
  Vi gläder oss med er, och hoppas att vi ska få se er till jul.
  Är ni kvar hos Stina,Ingrid eller Leif på annandagen?För då hoppas vi vara där någonstans i faggorna…
  Hälsa Karin!!!
  Hurra från oss alla. Håkan och Sarah och Anneli

Leave a Reply