Nya Vespan är på plats i mitt liv

gt-karin.jpg

Nu har jag — äntligen — en ny Vespa. En Granturismo 200-kubikare, inhlandlad via blocket i Göteborg (säljare var en urtrevlig kock vid namn Gustav Trägårdh). Jag körde hem den häromdagen och igår var det premiärtur med Karin därbak. Vi tog en sväng till Blockhusudden och fikade bland lyxbåtarna (Karin drack rosévin). Här ovan poserar Karin efteråt.

Äntligen är man människa igen. Nu får det fanimig vara nog med stölder i mitt liv!

gt-gotland.jpg

Lika kul är det att åter kunna parkera utanför kontoret, i MC-rutan på Gotlandsgatan. Bredvid min okände Vespakomis, som har ett sådant vackert gammalt ex. Med ursnygga white-side-stripes på däcken.

Har köpt flyscreen och packbox. På fredag lämnas Vespan in på service, för att fixa lite småfel. Sedan blir det åka av!

Uppdatering. Nu är min nya flyscreen monterad. Se bild nedan.

flyscreen.jpg

3 Comments

  1. Gustav

    snygg hoj. ser ut som om em-s gjort ett bra jobb iallafall (bör trots dett anaturligtvis ej inte anlitas!).
    fäller en liten tår innombords-faktiskt….

Leave a Reply