Ett år sedan pappa gick bort

mollemun.jpg
Movitz firar sin farfars minne med skojig mun.

Tisdag 4 mars var det ett år sedan pappa Lennart Arnstad plötsligt gick bort, mitt under en motionstur på cykeln på vårens första dag. Under några dagar har vi hedrat hans minne med ett par sammankomster.

I söndags kom pappas syskon Gunnel, Gerd och Göran — samt Gerds son Erik — hem till oss på lite tårta. Movitz fick en hel hink med godis av Gerd (på bilden ovan visar han ett par märkliga lösläppar som ingick i hinken). Och så i tisdags — på själva årsdagen — skålade för pappa på Pelikan. Vi hann även med ett besök vid graven. Pappa fick blommor, ljus och en liten nubbe.

Mycket roligt och trevlig — tack till alla som deltog. Extra roligt var att jag för första gången fick prata med pappas nära vän Bim Enström, även hon garvad bostadsreporter.

Leave a Reply