Tankar om en telefon

iphone480.jpg

Okej, så nu har vi sett den i mer än ett dygn. Dags att kommentera. Så lyssna noga nu, Steve och Jonathan!

1. Inte tillräckligt oh-my-god-I-need-one-or-I-die! Visst är den snygg, men inte så snygg som vi alla hoppats på. Lite Nokia-rund, sådär. Men inte samma känsla som när jag såg en iPod första gången. Jonathan Ive har lagt av sig lite på sistone, eller hur? Nya Nano är ju inte fullt lika snygg som första generationen Nano, eller hur?

2. Widesceen-iPod på bara max åtta gigg? Hallå! Min iPod är på 80 gigg!

3. Inte 3G? Eh, varför inte?

4. För stor.

Mja, jag kommer nog inte att hänga på låset på Apple Store den här gången, som jag tidigare gjort med andra grejer från Steve och Jonathan. Sorry. Vi snackar många månader till köp och Sony-Ericsson hinner mycket på den tiden.

ps. Bloggen Det Progressiva USA har ett utmärkt inlägg om mac-fanatiker (en titel som jag bär med dubbla känslor).

ps2. Vid närmare eftertanke kommer jag kanske visst att hänga på låset. Eller … Jag vet inte.

Leave a Reply