Bloggstrejk om puckon — istället en ring

lotro.jpg

Idag vägrar jag att blogga om puckona som skriver på DN Debatt. De får klara sig utan mig!

Istället spinner jag vidare på bögtemat som DN angivit. Jag tänker naturligtvis på det homoerotiska förhållandet mellan Sam och Frodo och därmed — självklart — det nya datorspelet Lord of the Rings Online. Äntligen en värdig utmanare till World of Warcrafts dominans! Jag kan berätta följande från Midgård: Spelet är riktigt bra.

Allra roligast är att turista i Tolkien-världen. Jag tillbringade en hel kväll med att försöka hitta The Prancing Pony i Bri. Och det var värt mödan. Nästan. Ingen Vidstige i hörnet (han dyker visst upp senare — i ett quest) men väl det värdshusrum där hoberna låg och sussade, kvällen då ringvålnaderna kom (jag vet, jag vet, de lurades genom att ligga i ett annat rum — men ändå).

Min tappra tjyv från Gondor blev förresten level 10 i natt. Ding! Nu har jag en kniv i varje hand. Det skulle förresten Fälldin och gänget på DN Debatt också behöva nu, om de ska klara debatten framöver. De kommer att få en verbal omgång av guds nåde, trots att många som skrev under debattartikeln var kristdemokrater. Och det är rätt åt dem!

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

I Mordors land — där skuggor ruva!

2 Comments

  1. Johan Romin

    Nae nu ar jag besviken. Jag trodde du skulle ta heder och ara av de idioter som fatt for sig att aktenskapet ar till for att gora barn. Alla de som gifter sig i 50 arsaldern, vad ska man gora med dem. Skjutas kanske.
    Konstigt forresten att aa, ae, och oe, forsvunnit har pa din blogg. Kanske for att du ar sa internationell

Leave a Reply